Czerwona fasola i ryż z kiełbasą z indyka

Czerwona fasola i ryż z kiełbasą z indyka
Przepis na czerwoną fasolę i ryż z kiełbasą z indyka można przygotować w około 30 minut. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 166 kalorii, 8 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, ryżu, kiełbasy z indyka i ząbków czosnku. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 37%, to danie jest raczej złe. Czerwona fasola i ryż z wędzoną kiełbasą z indyka, czerwony ryż z kiełbasą habanero i czerwoną fasolą oraz czerwony ryż z czarną fasolą i kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni pokrytej sprayem kuchennym podsmaż seler, cebulę i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wodę, fasolę, oregano, tymianek, płatki czerwonej papryki i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zredukować ciepło. Dusić bez przykrycia przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Usuń około 1-1/2 szklanki mieszanki fasoli i rozgnieć widelcem. Wróć na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj kiełbasę; doprowadzić do wrzenia. gotować przez 5 minut lub do momentu, aż mieszanina ziaren osiągnie pożądaną gęstość.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn