Czerwona fasola i ryż z kiełbasą
Czerwona fasola i ryż z kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 614 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bulion z kurczaka, fasolę nerkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Kiełbasa i fasola z ryżem, oraz Czerwona fasola i ryż z kiełbasą z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wędzoną kiełbasę w plastry o grubości 1/4 cala. Gotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż plastry są rumiane.
Usunąć kiełbasę i osuszyć na papierowych ręcznikach, zastrzegając 1 łyżeczkę kapieli na patelni.
Podsmażyć cebulę i seler w gorących kapiących w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 4 do 5 protokół; wymieszać czosnek, 1/2 łyżeczka Cajun przyprawa, i ryż; podsmażyć 3 protokół. Wymieszać w bulionie, kolejne 3 składniki, i pozostałe 1 1/2 łyżeczki Cajun przyprawy. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać kiełbasę i pietruszkę; odstawić, przykryty, 10 więcej minut lub aż ryż będzie miękki.
Podawać z ostrym sosem, w razie potrzeby.