Czerwona Fasola I Ryż Przez Cały Dzień
Cały dzień czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 11g tłuszczu i w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wystarczy mieszanka wody, czosnku, cebuli i garści innych składników, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Ryż z fasolą francuską, zdrowy ryż z fasolą francuską z siemieniem lnianym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posortuj fasolę i opłucz w zimnej wodzie.
Umieść fasolę w 3-qt. powolna kuchenka.
Dodaj 4 szklanki wody; przykryj i odstaw na noc.
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Włóż fasolę do wolnowaru; dodaj szynkę, cebulę, czosnek, kminek i pozostałą wodę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości fasoli.
Usuń stawy skokowe z szynki; lekko ostudzić.
Usuń mięso z kości. Drobno posiekaj mięso i wróć do powolnej kuchenki; wyrzucić kości. Dodaj pomidora, pieprz i sól; przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do miękkości pieprzu.