Czerwona fasola i ryż
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Czerwona fasola i ryż może być super przepis spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś gorący sos, fasolkę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Saute czosnek, cebula, seler, i papryka do miękkości. Wymieszaj fasolę, cebulę w proszku, sól, pieprz i ostry sos. Zmniejszyć ogień do niskiej i niech mieszaniny gotować powoli podczas gotowania ryżu.
Zagotować bulion z kurczaka i wymieszać z ryżem i masłem. Wróć do wrzenia, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj przez 20 minut bez zdejmowania pokrywki.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
Złóż ryż i fasolę delikatnie razem i przenieś do naczynia do serwowania.