Czerwona fasola i kotlety wieprzowe

Czerwona fasola i kotlety wieprzowe
Czerwona fasola i kotlety wieprzowe wymagają ok. 9 godzin i 35 minut od początku do końca. Na $1.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liść laurowy, kotlety wieprzowe, szynka hock, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Kotlety wieprzowe z ryżem i fasolą, Kotlety schabowe z białą fasolą, oraz Fasola Lima i kotlety wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czerwoną fasolę w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc. Alternatywnie można doprowadzić fasolę i wodę do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu. Po zagotowaniu wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i spłukać przed użyciem.
3
Umieść namoczoną fasolę w dużym garnku i przykryj 1/2 cala wody. Wymieszać cebulę, czosnek, pokrojone w kostkę pomidory, liść laurowy, gotować kraba, sól selera, i płatki czerwonej papryki. Wędzoną szynkę Nestle głęboko w fasoli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są przeważnie miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Szynka Wędzona HockSzynka Wędzona Hock
Sól SelerowaSól Selerowa
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Odsączyć fasolę, wyjąć szynkę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Kotlety schabowe przekładamy do garnka i przykrywamy fasolą. Zwiększ ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż kotlety wieprzowe nie będą już różowe w środku, fasola jest całkowicie delikatna, a mieszanina nieco zgęstniała, około 20 minut. Podczas gotowania kotlety wieprzowe, usunąć mięso z szynki hock i rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa. Mięso szynki wymieszać z fasolą i doprawić solą i pieprzem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn