Czerwona fasola i kotlety wieprzowe
Czerwona fasola i kotlety wieprzowe wymagają ok. 9 godzin i 35 minut od początku do końca. Na $1.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liść laurowy, kotlety wieprzowe, szynka hock, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Kotlety wieprzowe z ryżem i fasolą, Kotlety schabowe z białą fasolą, oraz Fasola Lima i kotlety wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czerwoną fasolę w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc. Alternatywnie można doprowadzić fasolę i wodę do wrzenia w dużym garnku na dużym ogniu. Po zagotowaniu wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Odcedzić i spłukać przed użyciem.
Umieść namoczoną fasolę w dużym garnku i przykryj 1/2 cala wody. Wymieszać cebulę, czosnek, pokrojone w kostkę pomidory, liść laurowy, gotować kraba, sól selera, i płatki czerwonej papryki. Wędzoną szynkę Nestle głęboko w fasoli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są przeważnie miękkie, o 1 godzinę.
Odsączyć fasolę, wyjąć szynkę i dobrze wymieszać.
Kotlety schabowe przekładamy do garnka i przykrywamy fasolą. Zwiększ ciepło do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż kotlety wieprzowe nie będą już różowe w środku, fasola jest całkowicie delikatna, a mieszanina nieco zgęstniała, około 20 minut. Podczas gotowania kotlety wieprzowe, usunąć mięso z szynki hock i rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa. Mięso szynki wymieszać z fasolą i doprawić solą i pieprzem przed podaniem.