Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw

Czerniona Tilapia z Kolendrowo-limonkową Slaw
Czerniejąca Tilapia z Kolendro-limonką Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 31g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotki, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantne Tacos Tilapia Baja z limonką i sosem kolendrowym z awokado, Czerniona Tilapia z koprem włoskim i kapustą, oraz Blackened Chicken & Cilantro Lime Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek posiekać, posypać szczyptą soli i rozgnieść na pastę nożem szefa kuchni. Drobno zetrzeć skórkę z połowy limonki, a następnie sok całą limonkę. W średniej misce, ubić czosnek, Skórka z limonki, 1 Tbs. soku i majonezu. Wrzucić kapustę, szalotki, i kolendry. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W małej misce, wymieszać chili w proszku, kminek, 1/4 łyżeczki. sól i kilka mielonych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać całą tilapię przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
TilapiaTilapia
4
Roztopić masło w 10-calowej żeliwnej patelni lub nonstick na średnim ogniu. Gotować tilapia po obu stronach, aż rumiane i gotowane przez, o 3 minut w sumie na małe kawałki i 5 minut w sumie na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść na talerz. Wrzucić slaw i dodać więcej soku z limonki, sól, i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Podawaj tilapię ze slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
7
Propozycje Serwowania
8
Podawać z
9
Południowo-zachodni ryżowy Pilafon z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1
Kalorie
1
370, tłuszcz
2
25, Kalorie Tłuszczowe
1
220, Tłuszcze Nasycone
2
7, białko
3
31, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
500, Cholesterol
6
95, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
9, Tłuszcz Wielonienasycony
2
10, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn