Czekoladowy Wafel Owocowy " Tarta

Czekoladowy Wafel Owocowy
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, czekoladowe ciasteczka waflowe, galaretka o smaku waniliowym cook & serve pudding i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta Z Owocami Z Białej Czekolady, Tarta czekoladowo-orzechowa z suszonymi owocami, oraz Tarta Z Białą Czekoladą I Owocami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przeciąć 10 wafli na pół. Pozostałe wafle drobno zmiażdżyć; wymieszać z margaryną. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej. Stań połówki wafli wokół krawędzi patelni, lekko zachodząc na krawędzie i mocno naciskając przycięte boki na okruchy, aby je zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Piec 5 min.; spoko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Doprowadzić budyń mix, mleko i śmietanę do pełnego walcowania gotować w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Wierzch z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Konserwy rozgrzać do rozpuszczenia; łyżką do owoców. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn