Czekoladowy Wafel Owocowy " Tarta
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, czekoladowe ciasteczka waflowe, galaretka o smaku waniliowym cook & serve pudding i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta Z Owocami Z Białej Czekolady, Tarta czekoladowo-orzechowa z suszonymi owocami, oraz Tarta Z Białą Czekoladą I Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przeciąć 10 wafli na pół. Pozostałe wafle drobno zmiażdżyć; wymieszać z margaryną. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej. Stań połówki wafli wokół krawędzi patelni, lekko zachodząc na krawędzie i mocno naciskając przycięte boki na okruchy, aby je zabezpieczyć.
Doprowadzić budyń mix, mleko i śmietanę do pełnego walcowania gotować w rondlu na średnim ogniu, stale mieszając.
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Konserwy rozgrzać do rozpuszczenia; łyżką do owoców. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.