Czekoladowy tort Makadamia z sosem waniliowym

Czekoladowy tort Makadamia z sosem waniliowym
Czekoladowy tort Makadamia z sosem waniliowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 5G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.96 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, SOS waniliowy, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Czekoladowo-Waniliowy Tort Grand Marnier, Tort waniliowy z nadzieniem malinowym i polewą czekoladową, oraz Tort waniliowy z nadzieniem malinowym i polewą czekoladową.

Instrukcje

1
W górnej części podwójnego kotła, połączyć czekoladę, cynamon i 3/4 szklanki śmietany. Mieszaj z gotującą się wodą, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Dodać żółtka i ubić na gotującej się wodzie, aż mieszanina osiągnie 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wyreguluj ciepło, aby utrzymać mieszaninę między 140 A 150 i kontynuuj ubijanie przez 3 minuty. Zagnieżdżać patelnię w lodowatej wodzie i często mieszać, aż mieszanina ostygnie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W głębokiej misce z mikserem z dużą prędkością ubijaj pozostałą śmietanę, aż utrzyma wyraźne szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę do masy czekoladowej, a następnie wlej do chłodnej skorupy makadamia. Przykryć szczelnie (nie pozwól, aby pokrywa dotykała wypełnienia) i schłodzić co najmniej 4 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów MakadamiaOpakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zdjąć rondel z sernika, pokroić torte w kliny i doprawić sosem waniliowym do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn