Czekoladowy Popcorn
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Czekoladowy Popcorn może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, cukru, popcornu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Valentine ' s Popcorn (White Chocolate Popcorn), Szybki czekoladowy Popcorn ze skondensowanym mlekiem (Pipoca de Chocolate), oraz Czekoladowy Popcorn.
Instrukcje
Na średnim ogniu, za pomocą garnka 4 quart, połączyć cukier, syrop kukurydziany, masło, kakao i sól i doprowadzić do wrzenia. Gdy mieszanina jest dobrze wymieszane, dodać popped kukurydzy. Gotować i mieszać, aż popcorn jest powlekany, około 2 protokół. Chłodna mieszanka i kształt W 3-calowe kulki.