Czekoladowy jedwab Napoleon z wanilią Anglaise i karmelowymi orzechami pekan
Czekolada jedwab Napoleon z Vanillan Anglaise i karmel zanurzone Pekan może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 3074 kalorii, 26g białka, oraz 238g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.35 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Budyń z dyni z pikantnym sosem karmelowo-jabłkowym i kremem z fasoli waniliowej Anglaise, George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan, oraz Czekoladowy Karmelowy Francuski Placek Jedwabny.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połóż 2 arkusze filo na płaskiej powierzchni i posmaruj każdy z 2 łyżkami masła.
Wyciąć 6 (5-calowe) Trójkąty z każdego arkusza i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
5
Umieść kolejny arkusz pergaminu na górze trójkątów i góry pergamin z innym pan arkusza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Piec na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Kiedy filo ostygnie, wykonaj 4 (3-warstwowe) napoleony, zaczynając od warstwy filo, następnie od warstwy jedwabiu czekoladowego, a następnie od innej Filo i kończąc na warstwie filo. Łyżka niektóre z Vanilla Anglaise na dużym talerzu deserowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
9
Ułożyć Napoleona na wierzchu i udekorować karmelizowanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
10
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. doprowadzić mleko i śmietanę z 1/2 cukru do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Umieścić czekoladę w dużej misce i wlać gorącą mieszaninę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Żółtka, pozostały cukier, wanilia i sól ubić razem. Przesiać kakao w proszku i ubijać, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Połączyć mieszankę mleka i jaj, i ubić na maśle. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe.