Czekoladowy Ganache S ' mores
Czekoladowy Ganache s ' mores może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 415 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Jeśli masz słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, śmietanę, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowy Ganache S ' mores, Czekoladowy Ganache S ' mores Pie, oraz Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Połączyć okruchy krakingu graham, roztopione masło, cukier, i cynamon w misce do mieszania.
Wymieszać do równomiernego zwilżenia, następnie wcisnąć w dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i pachnie tosty, o 5 protokół.
Umieść czekoladę w średniej misce.
Rozgrzać śmietanę na małej patelni z sosem na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Gdy krem się zagotuje, natychmiast wyjąć z ognia i zalać wiórkami czekolady; ubijać do uzyskania gładkości. Wymieszać z opcjonalnym rumem.
Wlać równomiernie warstwę krakersów Grahama.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Na czekoladę położyć równą warstwę pianek. Broil aż pianki są lekko tosty, o 1 minutę. Przechowywać w lodówce, aż czekolada stwardnieje, o 45 protokół.
Pokroić w paski za pomocą noża do pizzy rozpylonego nieprzywierającym sprayem do gotowania.