Czekoladowy Ganache
Czekoladowy Ganache jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi.
Instrukcje
W małej misce umieścić czekoladowe chipsy. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę.
W przypadku nalewanego ganaszu ostudzić, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina osiągnie 85°-90° i lekko zgęstnieje, około 40 minut.
Wlać na ciasto, pozwalając niektóre zasłony w dół po bokach.
Rozprowadzić ganache szpatułką, jeśli to konieczne, aby równomiernie pokryć, pracując szybko, zanim zgęstnieje.
W przypadku ganaszu do smarowania, schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie konsystencję rozszerzającą.