Czekoladowy Ganache

Czekoladowy Ganache
Czekoladowy Ganache jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz Ciasteczka czekoladowe Brownie Sandwich z Ganache z białej czekolady i konfiturami truskawkowymi.

Instrukcje

1
W małej misce umieścić czekoladowe chipsy. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W przypadku nalewanego ganaszu ostudzić, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina osiągnie 85°-90° i lekko zgęstnieje, około 40 minut.
4
Wlać na ciasto, pozwalając niektóre zasłony w dół po bokach.
5
Rozprowadzić ganache szpatułką, jeśli to konieczne, aby równomiernie pokryć, pracując szybko, zanim zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Odstawić do Ustawienia.
7
W przypadku ganaszu do smarowania, schłodzić, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie konsystencję rozszerzającą.
8
Rozłóż na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn