Czekoladowy Ganache

Czekoladowy Ganache
Czekoladowy Ganache może być tylko przystawką, której szukasz. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 335 kalorii, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś masło, półsłodkie kąski czekolady, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache.

Instrukcje

1
Mikrofalowe półsłodkie kęsy czekoladowe i śmietana do ubijania w 2-kwartowej misce mikrofalowej przy średniej (50% mocy) 2 1/2 do 3 minut lub do momentu, gdy czekolada zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijać, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij na maśle; odstawić 20 minut. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym 3 do 4 minut lub aż mieszanina tworzy miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn