Czekoladowy Budyń Chlebowy
Budyń czekoladowy chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, masło, półsłodkie kawałki czekolady, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko w dużym rondlu, aż utworzą się małe pęcherzyki; usunąć z ognia. Kostkę chleba i dodać do mleka; mieszać aż będzie gładka.
Dodać cukier, kakao i żółtka; mieszać aż do dobrze wymieszanego.
Dodać masło i wanilię; odstawić. Białka ubić, aż uformują się sztywne szczyty; złożyć do mieszanki wraz z kawałkami czekolady.
Wlać do 6 lekko nasmarowanych kubków kremu; Ustaw kubki w większej patelni wypełnionej jednym Calem gorącej wody.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 40 minut, lub do jędrności.
Udekorować bitą śmietaną i kakao do pieczenia; podawać na ciepło lub na zimno.