Czekoladowy Blitz Shake
Chocolate Blitz Shake to bezglutenowe napój. Ten przepis służy 4. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz vanillan lody, cukierki pokryte czekolady, czekolady mlecznej Single bar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Blitz-and-bake beetroot & chocolate cake, Vegan Chocolate Shake Shake Shake!, oraz Eggless chocolate & beetroot Blitz & bake cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uwaga kucharza: aby uzyskać najlepsze wyniki, przed zrobieniem schłodzić słoik blendera i szklanki w zamrażarce na 1 godzinę.
Umieść tabliczkę czekolady mlecznej w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Używając ustawienia odszraniania, kuchenkę mikrofalową przez 1 do 2 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia. Pozostawić do ostygnięcia.
Lody, Mleko, roztopioną czekoladę, ekstrakt migdałowy i cynamon zmiksować w słoiku blendera (najlepiej schłodzonym), aż mieszanina zostanie połączona.
Dodaj mrożone cukierki pokryte czekolady i puls kilka razy posiekać je na małe kawałki i wymieszać je do mieszanki lodów.
Podawać w schłodzonych szklankach wielkości soku z łyżkami.