Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki
Czekoladowo-orzechowe bezowe pocałunki to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 48 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy laskowe, skrobię kukurydzianą, szczyptę soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe Pocałunki Bezowe, Ciasto bezowe orzechowo-czekoladowe, oraz Ciasto czekoladowo-orzechowe bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Wymieszać mieszaninę orzechów laskowych, 1/4 szklanki cukru pudru i skrobi kukurydzianej w średniej misce, mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier granulowany, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę orzechów laskowych i wanilii do mieszaniny jaj.
Przykryć dwie blachy do pieczenia pergaminem. Łyżka mieszanki białka jajka do worka z ciastem wyposażonego w okrągłą końcówkę 1/2 cala. Wyłożyć 48 kopców (1 1/2 cala) na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub do czasu, aż bezy są gotowe i suche w dotyku. (Bezy wykonuje się, gdy powierzchnia jest sucha, a bezy można usunąć z papieru bez przyklejania się do palców.) Wyłączyć piekarnik; częściowo otworzyć drzwi piekarnika. Schłodzić bezy w piekarniku 30 minut.
Wyjąć z piekarnika; ostrożnie usunąć bezy z papieru.