Czekoladowo-Miętowe Babeczki Shamrock

Czekoladowo-Miętowe Babeczki Shamrock
Przepis czekoladowo-miętowe babeczki Shamrock mogą zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 87 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka syropu kukurydzianego, ciasta czekoladowego, wafli czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Koktajl Z Miętowej Czekolady Shamrock, WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, oraz Babeczki miętowe z ganache z ciemnej czekolady miętowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla babeczek; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Tymczasem ołówkiem i papierem narysuj projekt koniczyny.
3
Wytnij wzór. Rozpuść polewę cukierkową w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieś do zamykanej plastikowej torby; Wytnij mały otwór w rogu torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Umieść woskowany papier na wzorze;ułóż wzór koniczyny. Powtórz 23 razy. Wstaw do lodówki do zestalenia.
6
Lekko posmaruj wafle syropem kukurydzianym; posmaruj perłowym pyłem. Delikatnie podnieś koniczynki cukierków z woskowanego papieru. Lekko posmaruj spód syropem kukurydzianym; przymocuj do wafli. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Prostokątne Ciasteczka WafloweProstokątne Ciasteczka Waflowe
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
7
Umieść cukierki Andów w małej misce. W małym rondelku zagotuj śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Polej cukierki; ubijaj, aż będzie gładka. Lekko ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Zanurz babeczki w roztopionych miętach; odstawić do zestalenia. Dociśnij wafel z koniczyną na każdą babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn