Czekoladowo-Migdałowy Sernik Bites

Czekoladowo-Migdałowy Sernik Bites
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Intense Chocolate Almond Bites & Almond Giveaway, Czekolada I Masło Migdałowe Bites, oraz Czekoladowe Almond Energy Bites.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 14x12-calowy arkusz folii heavy-duty; linia 8-calowa kwadratowa patelnia z folią, dzięki czemu folia rozciąga się na boki patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, beat twarogu, śmietany i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w ekstrakcie z jajek i migdałów, skrobając miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Piec 30 do 40 minut lub do momentu, gdy krawędzie są ustawione (środek będzie miękki, ale ustawi się, gdy cool). Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem przykryj 2 arkusze cookie woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij sernik z patelni, podnosząc folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Pokroić w 8 rzędów po 6 rzędów, tworząc 48 podłużnych kęsów sernika. W 1-quart microwavable bowl, mikrofalowe czekoladowe chipsy i skracanie odkryte na średnim (50%) 3 minut. Wymieszać; kuchenkę mikrofalową w 15-sekundowych krokach, mieszając po każdym, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Pracuj z połową ukąszeń na raz( 24 ukąszenia); przechowywać w lodówce drugą połowę do czasu potrzebnego.
9
Umieść 1 kęs na widelcu i zanurz widelec w czekoladzie, aby pokryć. Podnieś widelec z czekolady i pozwól, aby nadmiar czekolady spłynął.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
10
Umieść na 1 woskowanym papierze wyłożonym ciasteczkami. Powtórz z drugą połową bitów i drugą woskowaną warstwą papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
W małej kuchence mikrofalowej miski, powłoki cukierków mikrofalowych i oleju odkryte na wysoki 1 minutę. Wymieszać; kuchenka mikrofalowa w 15-sekundowych krokach, mieszając po każdym, aż do stopienia. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Uszczelnij torbę; Wytnij mały otwór w rogu torby. Rura stopiła powłokę nad zanurzonymi ukąszeniami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn