Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 16 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajko, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Intense Chocolate Almond Bites & Almond Giveaway, Czekolada I Masło Migdałowe Bites, oraz Czekoladowe Almond Energy Bites.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wytnij 14x12-calowy arkusz folii heavy-duty; linia 8-calowa kwadratowa patelnia z folią, dzięki czemu folia rozciąga się na boki patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Folia Aluminiowa
Patelnia
3
W dużej misce, beat twarogu, śmietany i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w ekstrakcie z jajek i migdałów, skrobając miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
4
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec 30 do 40 minut lub do momentu, gdy krawędzie są ustawione (środek będzie miękki, ale ustawi się, gdy cool). Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem przykryj 2 arkusze cookie woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
6
Wyjmij sernik z patelni, podnosząc folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
7
Pokroić w 8 rzędów po 6 rzędów, tworząc 48 podłużnych kęsów sernika. W 1-quart microwavable bowl, mikrofalowe czekoladowe chipsy i skracanie odkryte na średnim (50%) 3 minut. Wymieszać; kuchenkę mikrofalową w 15-sekundowych krokach, mieszając po każdym, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
8
Pracuj z połową ukąszeń na raz( 24 ukąszenia); przechowywać w lodówce drugą połowę do czasu potrzebnego.
9
Umieść 1 kęs na widelcu i zanurz widelec w czekoladzie, aby pokryć. Podnieś widelec z czekolady i pozwól, aby nadmiar czekolady spłynął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Pasek Skórki Cytrynowej
10
Umieść na 1 woskowanym papierze wyłożonym ciasteczkami. Powtórz z drugą połową bitów i drugą woskowaną warstwą papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
11
W małej kuchence mikrofalowej miski, powłoki cukierków mikrofalowych i oleju odkryte na wysoki 1 minutę. Wymieszać; kuchenka mikrofalowa w 15-sekundowych krokach, mieszając po każdym, aż do stopienia. Łyżka do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Uszczelnij torbę; Wytnij mały otwór w rogu torby. Rura stopiła powłokę nad zanurzonymi ukąszeniami. Przechowywać w lodówce.