Czekoladowo-Migdałowe Petits Fours

Czekoladowo-Migdałowe Petits Fours
Czekoladowo-migdałowe Petits Fours może być tylko deser szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dodatki: migdały, cukier, nadzienie morelowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Almond Petits Fours, Almond Petits Fours, oraz Wiosenny Prysznic Almond Petits Fours dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj dno i boki 2 (15-x 10-calowych) patelni jellyroll i linię papierem woskowym; smar i papier woskowy mąki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Tłucz masło i pastę migdałową na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Wymieszać z mąką i rozprowadzić ciasto na przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Piec w temperaturze 400 przez 8 do 10 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Obrócić 1 ciasto na płaską powierzchnię; usunąć papier woskowy i rozprowadzić nadzieniem morelowym. Wierzch z pozostałym ciastem i pokrój za pomocą okrągłego noża o średnicy 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Ciasto umieścić na drucianym stojaku na dużej płytkiej patelni. Używając butelki do wyciskania, pokryj wierzch i boki ciepłym czekoladowym Ganache. (Łyżka nadmiar lukier, który kapie przez stojak; podgrzać i napełniać butelkę, i używać do kontynuowania lukier ciasta.) Schłodzić ciasta co najmniej 30 minut. Zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
* 1 (10-uncja) słoik owoców do smarowania moreli można zastąpić nadzieniem z moreli w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn