Czekoladowo-Migdałowe Petits Fours
Czekoladowo-migdałowe Petits Fours może być tylko deser szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dodatki: migdały, cukier, nadzienie morelowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Almond Petits Fours, Almond Petits Fours, oraz Wiosenny Prysznic Almond Petits Fours dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj dno i boki 2 (15-x 10-calowych) patelni jellyroll i linię papierem woskowym; smar i papier woskowy mąki. Odstawić.
Tłucz masło i pastę migdałową na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Wymieszać z mąką i rozprowadzić ciasto na przygotowanych patelniach.
Piec w temperaturze 400 przez 8 do 10 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu.
Obrócić 1 ciasto na płaską powierzchnię; usunąć papier woskowy i rozprowadzić nadzieniem morelowym. Wierzch z pozostałym ciastem i pokrój za pomocą okrągłego noża o średnicy 1 1/2 cala.
Ciasto umieścić na drucianym stojaku na dużej płytkiej patelni. Używając butelki do wyciskania, pokryj wierzch i boki ciepłym czekoladowym Ganache. (Łyżka nadmiar lukier, który kapie przez stojak; podgrzać i napełniać butelkę, i używać do kontynuowania lukier ciasta.) Schłodzić ciasta co najmniej 30 minut. Zamrażać do 3 miesięcy.
Dekorować, w razie potrzeby.
* 1 (10-uncja) słoik owoców do smarowania moreli można zastąpić nadzieniem z moreli w puszkach.