Czekoladowo-Migdałowa Trufla Pop

Czekoladowo-migdałowa trufla Pop wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu i w sumie 169 kalorii. Ten przepis serwuje 40 i kosztuje 31 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako tani deser. Mieszanka pieczonego potrójnego ciasta czekoladowego mieszanka okruchów, jajek, ciężkiej śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowa trufla czekoladowa z kokosem i migdałami {bezglutenowa, bez dodatku cukru, wysokobiałkowa i niskotłuszczowa}, Zdrowa trufla czekoladowa z kokosem i migdałami {bezglutenowa, bez dodatku cukru, wysokobiałkowa i niskotłuszczowa}, oraz Łatwe Trufle ~ czekoladowe i róże łyżki trufli.
Instrukcje
Piec Duncan Hines® Potrójne Ciasto Czekoladowe
Wymieszaj zgodnie z zaleceniami z tyłu pudełka w cieście 13x9. Pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Crumble ciasto do dużej miski.
Dodaj 1/3 szklanki przygotowanego ganache i masła migdałowego i mieszaj, aż się połączą.
Rozwałkuj mieszankę w kulki ciasta wielkości orzecha włoskiego i przenieś na blachę do pieczenia wyłożoną papierem woskowym. Upewnij się, że kulki są ciasno upakowane i wyglądają gładko bez pęknięć.
Przenieś arkusz ciastek z kulkami do zamrażarki lub lodówki na 15 do 20 minut.
Umieść polewę czekoladową w małej, głębokiej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej. Mikrofaluj w 30-sekundowych seriach, mieszając za każdym razem, aż do całkowitego stopienia. Stopiona powłoka powinna pokrywać łyżkę, ale nadal będzie mogła powoli kapać. Jeśli powłoka jest zbyt gruba, dodawaj tłuszcz lub olej roślinny po 1/2 łyżeczki na raz. Nie przekraczaj 2 łyżeczek na 16 uncji powłoki, w przeciwnym razie ciasto pęknie.
Wyjmij kulki ciasta z zamrażarka. Zanurz końcówki patyczków do lizaków w polewie czekoladowej i włóż patyczki do kulek ciasta nie więcej niż do połowy środka.
Odstaw na 1 do 2 minut, opierając się na kulce ciasta, wbija się w powietrze.
Podnieś ciasto pop przez kij i zanurz się w polewie czekoladowej. Delikatnie dotknij trzymać z boku miski i obrócić ciasto pop, aby pomóc nadmiar powłoki spaść z powrotem do miski. (Podgrzej i / lub rozpuść więcej glace w razie potrzeby).
Poke kij ciasta pop do bloku styropianu, aby stanąć prosto i całkowicie wysuszyć, około 5 minut.
Instrukcje Ganache: na średniej wielkości patelni zagotuj śmietanę i dodaj skórkę pomarańczową.
Zdejmij z ognia, dodaj czekoladę i wymieszaj, aby dodać. (Uwaga: przepis na trufle pops nie wykorzystuje całej ilości ganache.)