Czekoladowe Wyroby Cukiernicze
Czekoladowe słodycze mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 36. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 31 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dippers, półsłodkie czekoladowe chipsy, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Snickerdoodles Biscotti-gościnny Post z miłości i słodyczy, Słodkie słodycze " książka sfotografowaliśmy & Pina Colada trufle, oraz Chocolate Dipped Chocolate Chip Cookie Dough Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z woskowanym papierem. W 1-quart ciężki rondel, ciepła czekolada chipsy i skrócenie na małym ogniu, często mieszając, aż gładka; usunąć z ognia.
Każdy z różnych dipperów zanurzyć 3/4 drogi do czekolady; posypać cukrem.
Umieścić na woskowanym papierze na patelni.
Przechowywać w lodówce odkryte około 30 minut lub do czekolady jest firma.