Czekoladowe trufle Roberta Linxe

Czekoladowe trufle Roberta Linxe
Czekoladowe trufle Roberta Linxe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 35 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Robert ' s Corn Dip, Lepszy Od Roberta Redforda, oraz Robert E. Lee Bundt.

Instrukcje

1
Drobno posiekać 8 uncji czekolady i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małym ciężkim rondlu zagotować śmietanę. Upewnij się, że patelnia jest mała, więc stracisz najmniejszą ilość śmietany do odparowania, i ciężka, co pozwoli utrzymać krem przed przypaleniem. Linxe gotuje swój krem trzy razy-wierzy, że to sprawia, że ganache trwa dłużej. Jeśli to zrobisz, zrekompensuj dodatkowe parowanie, zaczynając od trochę więcej kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wlać śmietanę na czekoladę, tłuczenie dużych kawałków drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Następnie mieszaj trzepaczką w koncentrycznych kręgach (nie bij, bo włączysz powietrze), zaczynając od środka i przechodząc do krawędzi, aż ganache będzie gładki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż wystarczająco grube, aby utrzymać kształt, o 1 godzinę, a następnie, za pomocą torbie ciasto z 3/8-calowy otwór lub końcówką, rury do kopców (o 3/4 cala wysokości i 1 cala szerokości) na pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Podczas orurowania Zakończ każdy kopiec ruchem nadgarstka, aby zmiękczyć i ustawić końcówkę punktu. Zamrozić do twardości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Tymczasem stopić 3 więcej uncji tego samego Valrhona i posmarować trochę na rękawiczce. Delikatnie przetrzyj każdą schłodzoną truflę, aby pokryć ją lekko czekoladą. Sekretem delikatnej powłoki czekolady jest toczenie każdej trufli w roztopionej czekoladzie w dłoni. Linxe zawsze używa rękawic.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
RolkaRolka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Wrzuć trufle w niesłodzonym proszku kakaowym Valrhona, aby wyglądały jak ich imienniki, świeżo wykopane z ziemi. Widelec jest najlepszym narzędziem do rzucania trufli w kakao. Wstrząsnąć trufle na sicie, aby wyeliminować nadmiar kakao. Trufle należy przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn