Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym
Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogi poranny posiłek dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką truskawki, jajka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym, Klasyczne francuskie tosty z syropem truskawkowym, oraz Rogalikowy Tost Francuski Ze Świeżym Syropem Truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby francuskie tosty: dno i boki smaru 13x9-calowej patelni; linia z kromkami chleba.
W rondlu 2-quart, mleko, śmietana, masło, cukier granulowany, wanilia i sól do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać w 3/4 szklanki czekolady chipsy do stopienia i gładkie. Stopniowo ubijaj jajka trzepaczką, aż dobrze się połączą i mieszanina zgęstnieje.
Polać chlebem równomiernie mieszaniną czekolady. Upewnij się, że pieczywo całkowicie płaszcz, odwracając kromki w razie potrzeby. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Piec 25 do 30 minut lub aż do zestawów mieszaniny czekolady. Tymczasem zrobić syrop truskawkowy.
Truskawki i syrop klonowy rozgrzać w 1-ćwiartkowym rondlu do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż truskawki zmiękną. Lekko rozgnieść truskawki widelcem lub maserem ziemniaczanym. Przechowywać syrop ciepły, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z ciepłymi tostami francuskimi posypanymi cukrem pudrem i dodatkowymi kawałkami czekolady.