Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym

Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym
Czekoladowe tosty francuskie z syropem truskawkowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogi poranny posiłek dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką truskawki, jajka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym, Klasyczne francuskie tosty z syropem truskawkowym, oraz Rogalikowy Tost Francuski Ze Świeżym Syropem Truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby francuskie tosty: dno i boki smaru 13x9-calowej patelni; linia z kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W rondlu 2-quart, mleko, śmietana, masło, cukier granulowany, wanilia i sól do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia; wymieszać w 3/4 szklanki czekolady chipsy do stopienia i gładkie. Stopniowo ubijaj jajka trzepaczką, aż dobrze się połączą i mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Polać chlebem równomiernie mieszaniną czekolady. Upewnij się, że pieczywo całkowicie płaszcz, odwracając kromki w razie potrzeby. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
ChlebChleb
5
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
6
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec 25 do 30 minut lub aż do zestawów mieszaniny czekolady. Tymczasem zrobić syrop truskawkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CzekoladaCzekolada
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Truskawki i syrop klonowy rozgrzać w 1-ćwiartkowym rondlu do duszenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż truskawki zmiękną. Lekko rozgnieść truskawki widelcem lub maserem ziemniaczanym. Przechowywać syrop ciepły, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Syrop KlonowySyrop Klonowy
ZiemniakZiemniak
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać z ciepłymi tostami francuskimi posypanymi cukrem pudrem i dodatkowymi kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Cukier PuderCukier Puder
TostyTosty
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn