Czekoladowe toffi z migdałami

Czekoladowe toffi z migdałami
Czekoladowe batoniki toffi z migdałami wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 216 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, półsłodkie chipsy czekoladowe, folię reynolds wrap) nieprzywierającą folię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Toffi Z Czekoladą, Batoniki toffi z czekoladą, oraz Batoniki Toffi Z Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż 13x9x2-calową patelnię do pieczenia z nieprzywierającą folią Reynolds Wrap® z nieprzywierającą (matową) stroną w kierunku żywności, rozciągając folię na boki patelni; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ciasto na ciastka wcisnąć równomiernie na dnie wyłożonej folią patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Paluszki Precelkowe I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec 15 do 17 minut lub aż lekko rumiane Skórki uformował się na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połącz słodzone mleko skondensowane, kawałki toffi, 1/2 szklanki kokosa i 1/4 szklanki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Rozprowadzić równomiernie na gorącym upieczonym cieście ciasteczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać wiórkami czekoladowymi, pozostałym kokosem i migdałami na mieszaninie. Wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Kontynuuj pieczenie 20 do 25 minut, aż bąbelki i kokos jest światło złoty brąz; ostudzić w patelni na stojaku z drutu. Użyj folii, aby podnieść pręty z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Pokroić w kratki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn