Czekoladowe S ' mores na patyku
Przepis czekolada pokryte s ' mores na patyku może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz lizaki, posypki, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe S ' mores, Chocolate Covered S ' mores Pops, oraz Precle pokryte czekoladą S ' mores.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ułóż duże płaskie danie z 12 krakersami graham.
Umieść kwadrat czekolady na górze każdego Grahama.
Umieść 1 piankę dmuchaną Jet na wierzchu czekolady.
Piec w piekarniku około 10 minut.
Natychmiast umieść patyczek lizaka w piance na środku i naciśnij kolejny krakers graham (z pozostałych 1
na górze. Powtórz ten proces dla wszystkich S ' mores.
Umieść je w zamrażarce na około 15 minut lub do momentu, aż będziesz mógł podnieść kij bez Zsuwania się krakersów graham.
Roztopić kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej do gładkiej konsystencji w głębokiej misce za pomocą 30 sekund przerwy i mieszając pomiędzy.
Zanurz s ' mores w czekoladzie i całkowicie przykryć. Może być konieczne użycie łyżki lub noża, aby dobrze go zakryć.
Posypać posypką cały s ' mores, a następnie umieścić je na arkuszu papieru woskowego, aż czekolada wyschnie. Prawdopodobnie zajmie to godzinę lub dwie, zanim zostaną całkowicie wysuszone.