Czekoladowe Masło Orzechowe Ciasto Bez Pieczenia
Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz kremowe masło orzechowe, truskawki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Masło Orzechowe Ciasto Bez Pieczenia, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać mleko do masła orzechowego w średniej misce, ubijając trzepaczką do dobrze wymieszane.
Dodać suchy budyń wymieszać. Beat 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Wymieszać z ubitą polewą.
Zarezerwuj 5 płytek do późniejszego wykorzystania.
Rozłóż około 1 łyżeczki. z masy budyniowej na każdy z pozostałych 50 wafli. Ułóż wafle razem, ustawiając je na krawędzi wokół zewnętrznej krawędzi okrągłego talerza, tworząc pierścień.
Rozprowadzić pozostałą masę budyniową. Przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc.
Pozostałe 5 wafli zmiażdżyć, posypać deserem. Zrób czekoladowe loki. Na wierzch czekoladowe loki. Wypełnij środek pierścienia truskawkami. Resztki deseru przechowywać w lodówce.