Czekoladowe Ganache Mini-Ciasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czekoladowych ciastek Ganache. Ten przepis służy 60 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Mieszanka czekolady do pieczenia, śmietana do ubijania, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomarańczowe Mini Ciasta Z Czekoladowym Ganache, Mini ciasto czekoladowe z Ganache, oraz Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść miniaturowy papierowy kubek do pieczenia w każdym z 60 Mini kubków na muffiny. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Napełnij kubki muffin trzy czwarte pełne (około 1 czubatej łyżki stołowej każda).
Piec 10 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść czekoladę w średniej misce. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do wrzenia; polać czekoladą.
Odstawić 3 do 5 minut, aż czekolada topi się i gładka po wymieszaniu. Wymieszać z likierem.
Odstawić na 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina pokryje łyżkę.
Tymczasem, powoli obracając koniec okrągłego uchwytu drewnianej łyżki tam iz powrotem, zrób Głębokie, 1/2-calowe Wcięcie w środku góry każdej babeczki, nie do końca do dołu (poruszaj końcem łyżki w babeczce, aby otwór był wystarczająco duży).
Łyżka dżem do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wytnij końcówkę 3/8 cala z 1 rogu torby. Włóż końcówkę torby do otworu w każdej babeczce; wyciśnij torbę, aby wypełnić otwór.
Łyżka około 1 łyżeczki ganache na każdym mini-ciasto.
Każdy dekoruj malinami. Przechowywać luźno przykryte.