Kruche Ciasto Cappuccino-Pistacjowe
Cappuccino-pistacjowe kruche może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka cukru pudru, orzechów pistacjowych, mieszanki kawy rozpuszczalnej o Smaku cappuccino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kruche Ciasto Cappuccino-Pistacjowe, Pistacjowe Kruche, oraz Pistacjowe Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. rozpuścić mieszankę kawy w wodzie w średniej misce.
Dodać masło i cukier puder. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy, lub wymieszać z łyżką. W razie potrzeby wymieszaj mąkę i orzechy, używając rąk, aż powstanie sztywne ciasto.
Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w piłkę. Poklep każdą kulkę w 6-calową rundę, o grubości około 1/2 cala, na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokrój każdą rundę na 16 klinów. Ułóż kliny około 1/2 cala od siebie i ze spiczastymi końcami w kierunku środka na niepreparowanym arkuszu cookie.
Piec około 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść czekoladę i skracanie w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na Medium (50%) 3 do 4 minut, mieszając po 2 minutach, aż mieszanina może być mieszana gładko i jest wystarczająco cienki, aby mżawka.