Czekoladowe Czekoladki

Czekoladowe Czekoladki
Czekoladki pokryte czekoladą może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Charles Chocolates Słodko-Gorzkie Trufle Czekoladowe, lake champlain czekoladki rozdawane i bez mąki ciemna czekolada torte, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij trufle z opakowań i przygotuj je.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
2
Wyłóż arkusz pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W podwójnym kotle rozpuść 1 szklankę kęsów czekoladowych na małym ogniu. Można również podgrzać czekoladę w kuchence mikrofalowej, w 20-sekundowych krokach, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Zdjąć z ognia.
5
W roztopionej czekoladzie zanurzyć trufle czekoladowe, polewając je na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Usuń za pomocą widelca, stukając w bok miski lub patelni, aby nadmiar czekolady kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przenieś do czekającego pergaminu. W razie potrzeby dodać posypkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Powtórzyć z pozostałymi truflami; po zakończeniu, pozostawić czekoladki pokryte czekoladą ustawić na około półtorej godziny, lub aż powłoka stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrufleTrufle
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn