Czekoladowe Czekoladki
Czekoladki pokryte czekoladą może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Charles Chocolates Słodko-Gorzkie Trufle Czekoladowe, lake champlain czekoladki rozdawane i bez mąki ciemna czekolada torte, oraz Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij trufle z opakowań i przygotuj je.
W podwójnym kotle rozpuść 1 szklankę kęsów czekoladowych na małym ogniu. Można również podgrzać czekoladę w kuchence mikrofalowej, w 20-sekundowych krokach, aż do stopienia.
W roztopionej czekoladzie zanurzyć trufle czekoladowe, polewając je na całej powierzchni.
Usuń za pomocą widelca, stukając w bok miski lub patelni, aby nadmiar czekolady kapał.
Przenieś do czekającego pergaminu. W razie potrzeby dodać posypkę.
Powtórzyć z pozostałymi truflami; po zakończeniu, pozostawić czekoladki pokryte czekoladą ustawić na około półtorej godziny, lub aż powłoka stwardnieje.