Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 43 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 72 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, migdały, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czekoladowy SOS kremowy z ciastem i malinami, Aztec Chocolate cukinia ciasto z sosem malinowym, oraz Gofry z ciemnej czekolady z sosem kremowym z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325°. Tłuszcz i mąka 10 w. gładka lub karbowana patelnia rurowa. W innej misce ubić cukier, olej i masło, aż się dobrze wymieszają. Stopniowo ubijać w maślance, jajkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
Piekarnik
Patelnia
2
W innej misce ubić mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, cynamon i goździki; stopniowo ubić w mieszaninę cukru. Wymieszaj cukinię, chipsy czekoladowe i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Cynamon
Cukinia
Migdały
Goździki
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
3
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
Do sosu, w dużym rondlu, wymieszać cukier, mąkę i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
SOS
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Ubić w mleku. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkuje. Zmniejszyć ciepło do niskiego; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Zdjąć z ognia.
8
W małej misce ubić niewielką ilość gorącej mieszanki na żółtka; powrócić do patelni, ubijając stale. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty. Delikatnie wymieszać z masłem i ekstraktem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Ekstrakt
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
Patelnia
9
Podawać na ciepło z ciastem. Przykryć i schłodzić resztki sosu.