Czekoladowe Ciasto Buraczane Z Ganache Czekoladowym Milke

Czekoladowe Ciasto Buraczane Z Ganache Czekoladowym Milke
Jedna porcja zawiera 900 kalorii, 9g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wanilię, niebieloną mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 42 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować się. wyciągnąć masło i jajka i doprowadzić do temperatury pokojowej. Również, masło i mąka dwa 8 " patelnie ciasto.Najpierw obrać buraki, pokroić na małe kawałki i zalać wodą (na tyle, że buraki są ledwo przykryte) i gotować, aż buraki będą miękkie (30-40 minut). Jeśli masz dużo nadmiaru wody w lewo, spuścić tak, że tylko 1/2 szklanki pozostaje z buraków. Puree z buraków w blenderze, aż nie zostaną żadne duże kawałki. Odstawić do ostygnięcia.Podczas gotowania bitów połącz 1/4 szklanki masła z uncją czekolady. Roztopić i ubić razem czekoladę i masło. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 375.In albo duża miska lub miska stojak mikser, połączyć pozostałe zmiękczone masło i sucanat, ubijając wiosłem, aż dobrze połączone. Następnie ubij jajka i wanilię, aż mieszanina się połączy, w razie potrzeby zeskrobując boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
SukanatSukanat
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj roztopioną czekoladę / masło i puree z buraków i dalej ubijaj. Przesiej razem suche składniki i dodaj do ciasta, ubijając, aż wszystko będzie dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Wlać równomiernie do patelni i piec przez 25-35 minut (wykałaczka powinna wyjść czysta po sprawdzeniu ciasta.) Odstawić na 10 minut, następnie poluzować oba ciasta na brzegach i obrócić na kawałki pergaminu, aby cool.To zrobić ganache (który zrobiłem, gdy buraki gotowane), umieścić kawałki czekolady w dużej misce. Doprowadzić śmietanę prawie do wrzenia (gdy pęcherzyki tworzą się wokół krawędzi patelni), wyciągnąć z ognia i wlać czekoladę do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić na 2 minuty i trzepaczką ganache gładkie. Przykryć folią i umieścić w lodówce, aż ostygnie i zestaw (2-3 godziny.) Gdy ganache jest schłodzony, biorąc mikser ręczny (lub łyżkę), ubij ganache tak, aby stał się lekko puszysty (tylko 1-2 minuty z mikserem ręcznym.) Aby złożyć ciasto (po ostygnięciu ciasta i ganache), weź jedno ciasto i połóż na talerzu. Ciasto jest bardzo wilgotne i być może będziesz musiał wziąć nóż, aby poluzować ciasto z pergaminu. Przykryj pierwszy tort 1/2 " warstwą ganache i umieść drugi tort na wierzchu. Stąd weź zdrową gałkę ganache i okruchy pokryj ciasto cienką warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Umieścić w lodówce na 15 minut, wyjąć i przykryć ciasto pozostałym ganache. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn