Nadziewane czekoladą ciasteczka z orzechów laskowych mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 56 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz delikatną słodko-gorzką czekoladę, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe: wypełnione Espresso i orzechami laskowymi, Beignets....wypełnione czekoladą.....następnie polane sosem czekoladowo-orzechowym, oraz Ciasteczka czekoladowo-orzechowe (NOTella cookies!)- Niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść piekarnik w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 lub 3 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Orzechy z cukrem cukierniczym zmielić w robocie kuchennym do sproszkowania (należy uważać, aby nie przetworzyć na pastę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Ubij razem masło, skórkę, sól i mieszaninę orzechów w dużej misce z gumową łopatką lub drewnianą łyżką, aż będzie kremowy, następnie dodaj mąkę, mieszając, aż do momentu włączenia (nie przepracuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkuj poziom 1/2 łyżeczki ciasta na małe kulki (wielkości kulek) i ułóż 1 cal od siebie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec, 1 arkusz na raz, aż bardzo blady złoty, 12 do 14 minut, a następnie przesuń pergamin z ciastkami na stojaku do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Roztopić czekoladę w metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gładka. Łyżka rozpuszcza czekoladę w małej plastikowej torbie i uszczelnia torbę, wymuszając nadmiar powietrza. Oderwij 1 dolny róg torby nożyczkami, aby utworzyć mały otwór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
Patelnia Z Sosem
Nożyczki Kuchenne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
1/8 łyżeczki) roztopionej czekolady wyłożyć na płaskie boki 10 ciastek, następnie przykryć jeszcze 10 ciasteczkami, przyciskając płaskie boki, aby ułatwić przyleganie. Powtórz procedurę z pozostałymi Plikami cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Pliki Cookie
1
* Ciasteczka mogą być pieczone i chłodzone, ale nie napełniane, 1 tydzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. * Nadziewane ciasteczka najlepiej spożywać tego samego dnia, ale resztki przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 2 dni.