Ryba Pieczona W Folii Z Koprem Włoskim I Limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryby pieczonej w folii z koprem włoskim i limonką. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 306 kalorii, 2G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, ryby, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ryba pieczona w folii z cytryną i szparagami, Pieczona Ryba Z Pomidorami I Pomidorami W Opakowaniach Foliowych, oraz Pieczony miód kolendra Limonka łosoś w folii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. opłucz ryby pod zimną wodą i dobrze osusz ręcznikami papierowymi.
W dużej, szerokiej misce, ubij razem sok z limonki, oliwę z oliwek, kolendrę, kilka hojnych szczypty soli i pieprzu.
Dodaj rybę do marynaty, obracając się do płaszcza i dostając trochę do wnętrza jamy. Odstawić na około 10 minut podczas przygotowywania reszty składników.
Cebulę kopru włoskiego pokroić na pół i cienko pokroić na pół.
Drugą połowę pokroić w 1/8-calową kostkę. Zrób to samo z cebulą.
Weź dwa kawałki folii aluminiowej i złóż je razem, aby tworzyły duży kawałek (patrz zdjęcie poniżej).
Lay folii błyszczące strony w dół na dużą, obramowane blachy do pieczenia. Połowę pokrojonej czerwonej cebuli, pokrojonego w plasterki kopru włoskiego i limonki układamy wzdłuż środka folii, na obszarze mniej więcej tego samego rozmiaru co ryba.
Wyjąć rybę z marynaty i posmarować jamę musztardą. Następnie rozsypać kawałki masła i posiekaną cebulę i koper włoski wewnątrz jamy, wypełniając go na tyle, aby wyglądał pulchnie, bez rozlewania warzyw na całym miejscu.
Połóż rybę delikatnie na pokrojonych warzywach, a następnie ułóż resztę na rybie, kończąc rzędem plastrów limonki. Zacznij składać folię, aby ciecz nie wyciekała z boków, a następnie skropić marynatę na wierzchu ryby. Złóż i zagnieć folię w zgrabne opakowanie, pozostawiając trochę miejsca między nią a rybą.
Umieść rybę (na blasze do pieczenia)w piekarniku i piecz przez 45 minut do godziny, aż ryba zostanie ugotowana.
Podawać z gotowanymi ziemniakami i sałatką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.