Czekoladowe Ciasteczka Halloween

Czekoladowe Ciasteczka Halloween
Czekoladowe ciasteczka Halloween wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 5 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Halloween. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Na Halloween, Czekoladowe rozmowy, śnieżne ciasteczka i Halloween, oraz Bats & Cats Chocolate Halloween Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ubij biały cukier i 2/3 szklanki zmiękczonego masła razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładka i kremowa; wymieszać w 1/3 szklanki mleka, jajko i 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Wymieszać mąkę, 1/2 Puchar kakao w proszku, proszek do pieczenia, i sól do śmietany mieszaniny masła, aż ciasto jest po prostu połączone; złożyć w 1 szklanka cukierki pokryte kawałki masła orzechowego. Upuść ciasto, od 1 do 2 łyżek na ciastko, na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciastek będą chrupiące, 10 do 12 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na patelniach przez 2 do 3 minut przed przeniesieniem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ubić 3 łyżki stopionego masła i 3 łyżki kakao w proszku razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładka i kremowa; ubić cukier cukierniczy, 2 łyżki mleka i 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, aż lukier będzie puszysty i gładki. Ciasteczka mrozić i udekorować więcej cukierków pokryte kawałkami masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn