Czekoladowe Ciasteczka Halloween
Czekoladowe ciasteczka Halloween wymagają z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 5 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Halloween. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Na Halloween, Czekoladowe rozmowy, śnieżne ciasteczka i Halloween, oraz Bats & Cats Chocolate Halloween Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij biały cukier i 2/3 szklanki zmiękczonego masła razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładka i kremowa; wymieszać w 1/3 szklanki mleka, jajko i 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Wymieszać mąkę, 1/2 Puchar kakao w proszku, proszek do pieczenia, i sól do śmietany mieszaniny masła, aż ciasto jest po prostu połączone; złożyć w 1 szklanka cukierki pokryte kawałki masła orzechowego. Upuść ciasto, od 1 do 2 łyżek na ciastko, na blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie ciastek będą chrupiące, 10 do 12 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na patelniach przez 2 do 3 minut przed przeniesieniem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
Ubić 3 łyżki stopionego masła i 3 łyżki kakao w proszku razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie gładka i kremowa; ubić cukier cukierniczy, 2 łyżki mleka i 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego, aż lukier będzie puszysty i gładki. Ciasteczka mrozić i udekorować więcej cukierków pokryte kawałkami masła orzechowego.