Czekoladowe Chmury

Czekoladowe Chmury
Czekoladowe chmury mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz instant budyń czekoladowy mix, bitą polewą, ciasto francuskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1040 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ugotuj książkę: czekoladowe chmury, Masło Orzechowe Czekoladowe Chmury, oraz Chocolate Walnut Clouds with Cocoa Stalbs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozłóż oba arkusze ciasta francuskiego i połóż na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
3
Pokrój każdy arkusz na 3 paski wzdłuż znaków zagięcia, a następnie pokrój każdy pasek na 4 kwadraty, aby uzyskać 12 kwadratów ciasta na arkusz.
4
Umieść kwadraty na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Niech kwadraty ostygną całkowicie.
7
Wymieszać budyń i mleko ubić w misce, aż będzie gęsty i gładki, około 1 minuty; odstawić około 3 minut, aby zakończyć zagęszczanie. Delikatnie złożyć ubitą polewę na budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Miksturę musu czekoladowego przełożyć do woreczka na ciasto ze średnią końcówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Użyj palca lub noża do masła, aby delikatnie otworzyć róg kwadratu ciasta. Zrób małą kieszonkę w cieście nożem. Wrzuć do otworu około 1 łyżki musu czekoladowego; niewielka ilość musu pojawi się w miejscu otwarcia, gdy kieszeń ciasta będzie pełna. Powtórz z pozostałymi kwadratami ciasta i mieszaniną musu. Wypieki pyłu lekko z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn