Ulubiony klopsik mamy

Ulubiony klopsik mamy
Ulubione danie mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 682 kalorie, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu. 14 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka jaj, dip cebulowy, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżką wynik 70% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy są Mój Ulubiony Klopsik, Nasze Ulubione Klopsiki, oraz Ulubione Klopsiki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć wołowinę, kiełbasę wieprzową, Francuski dip cebulowy, jajka i pokruszone krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip CebulowyDip Cebulowy
Kiełbasa WieprzowaKiełbasa Wieprzowa
KrakersyKrakersy
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać i uformować w bochenek.
4
Piec na patelni 5x9 cali bochenka przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Magazyn