Czekoladowe Bułeczki
Czekoladowe bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Imbirowe Czekoladowe Bułeczki, Bułeczki Jagodowo-Czekoladowe Białe, oraz Czekoladowe bułeczki z międzynarodową rozkoszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać mąkę, 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól w dużej misce.
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Jajko i śmietanę ubić trzepaczką do wymieszania.
Dodać do mieszanki mąki; mieszać, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Umieścić ciasto na mąki powierzchni; ugniatać, aż ciasto nie jest już lepki.
Umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia; pat się ciasto z rąk do 10-calowe koło. Zdobądź szczyt ostrym nożem na 12 klinów.
Posypać pozostałą 1 łyżką. cukier.
Piec 23 do 25 minut lub do złotego koloru.
Pokroić na 12 klinów do podania.