Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe batony z masłem orzechowym wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką syrop kukurydziany, cukier, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako bardzo przystępna przyprawa. Z łyżką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitne. Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), Batony Z Masłem Orzechowym Z Kawałkami Czekolady Nutter Butter, oraz Bezglutenowe batony czekoladowe z masłem orzechowym z lukrem czekoladowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe. Gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdejmij z ognia; dodaj płatki i mieszaj, aż się pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
3
Rozłóż na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. pan; naciśnij lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż rozpuszczoną czekoladę na batonach. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn