Czekoladowe Batony Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc spróbuj batonów czekoladowych z orzechami ziemnymi. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 30 porcji z 205 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz masło orzechowe, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i batony karmelowe (domowe 5 batonów), Bezglutenowe batony czekoladowe z masłem orzechowym z czekoladowym lukrem, oraz Batony Czekoladowo-Orzechowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić mieszankę ciasta, 2/3 szklanki masła orzechowego i jajka, aż będą kruche. Naciśnij na nasmarowane 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia.
W innej dużej misce ubić serek śmietankowy i masło orzechowe, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj w mleku i cukrze. Ostrożnie rozprowadzić na skorupie.
Posypać czekoladowymi frytkami i orzeszkami ziemnymi.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane i środek zostanie ustawiony. Całkowicie ostudzić przed cięciem. Przechowywać w lodówce.