Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty

Przepis czekoladowe babeczki z nadzieniem ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami i chińską maślaną herbatą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten deser ma 799 kalorii, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, loki czekoladowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Połącz cukier granulowany, mąkę, maślankę, 8 płynnych uncji wody, olej, kakao w proszku, ekstrakt waniliowy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól i jajka w mikserze i ubijaj na prędkości 1, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Zeskrobać boki miski łopatką i wymieszać na prędkości 2, aż ciasto będzie wolne od grudek.
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta czekoladowego i piec przez 25 minut, obracając w połowie czasu pieczenia. Ostudzić babeczki.
Nadzienie Ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami umieścić w torebce i wycisnąć niewielką ilość nadzienia do środka schłodzonych babeczek. Rura również mały okrąg tego ganache wokół górnej krawędzi babeczki (dzięki czemu można zobaczyć nadzienie nawet po matowym). Obficie wymieszaj Chiński krem z maślaną herbatą.
Dekoruj czekoladowymi lokami i pomarańczowymi kryształkami cukru.
W dużym garnku ubijamy granulowany cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i drobną sól. Po zmieszaniu, dodać 10 uncji wody i trzepaczka do gładkiej. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Kontynuuj ubijanie przez 1 minutę.
Zdjąć garnek z ognia i dodać gorzką czekoladę, masło, Likier pomarańczowy, olejek pomarańczowy, zmielone goździki i olejek pomarańczowy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
W średnim garnku połącz granulowany cukier z wystarczającą ilością wody, aby mieszanina przypominała mokry piasek.
Umieścić ten garnek na średnim ogniu i gotować do 235 stopni F.
Podczas gdy cukier gotuje, zacznij ubijać białka w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki do pełnej objętości.
Gdy temperatura cukru osiągnie 235 stopni F (etap miękkiej kulki), wlej cukier do białek. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie do temperatury nieco powyżej temperatury ciała, około 4 minut.
Powoli dodawać 1 funt masła (około 4 sztuk uncji na raz). Po każdym dodaniu pozostaw masło do prawie całkowitego wymieszania, zanim dodasz więcej. Mieszanina powinna się oddzielić i wrócić do siebie.
W małym rondlu podgrzej 8 uncji wody do wrzenia.
Zdjąć z ognia i dodać luźną herbatę (nie mieloną herbatę). Strome przez 10 minut. Po 10 minutach przecedzić do osobnej miski.
Gdy mieszanina masła wróci do siebie, Usuń nasadkę trzepaczki i zastąp ją wiosłem.
Dodać do pozostałych 1 funta masła, cukier cukierniczy, przesiąkniętą herbatę i mieloną herbatę. Wiosłuj tę mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta, około 5 minut.