Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty

Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty
Przepis czekoladowe babeczki z nadzieniem ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami i chińską maślaną herbatą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten deser ma 799 kalorii, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, loki czekoladowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Połącz cukier granulowany, mąkę, maślankę, 8 płynnych uncji wody, olej, kakao w proszku, ekstrakt waniliowy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól i jajka w mikserze i ubijaj na prędkości 1, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Zeskrobać boki miski łopatką i wymieszać na prędkości 2, aż ciasto będzie wolne od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta czekoladowego i piec przez 25 minut, obracając w połowie czasu pieczenia. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Nadzienie Ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami umieścić w torebce i wycisnąć niewielką ilość nadzienia do środka schłodzonych babeczek. Rura również mały okrąg tego ganache wokół górnej krawędzi babeczki (dzięki czemu można zobaczyć nadzienie nawet po matowym). Obficie wymieszaj Chiński krem z maślaną herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
HerbataHerbata
2
Dekoruj czekoladowymi lokami i pomarańczowymi kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
W dużym garnku ubijamy granulowany cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i drobną sól. Po zmieszaniu, dodać 10 uncji wody i trzepaczka do gładkiej. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Kontynuuj ubijanie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sól DrobnaSól Drobna
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Zdjąć garnek z ognia i dodać gorzką czekoladę, masło, Likier pomarańczowy, olejek pomarańczowy, zmielone goździki i olejek pomarańczowy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Goździki MieloneGoździki Mielone
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
W średnim garnku połącz granulowany cukier z wystarczającą ilością wody, aby mieszanina przypominała mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Umieścić ten garnek na średnim ogniu i gotować do 235 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Podczas gdy cukier gotuje, zacznij ubijać białka w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Gdy temperatura cukru osiągnie 235 stopni F (etap miękkiej kulki), wlej cukier do białek. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie do temperatury nieco powyżej temperatury ciała, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
9
Powoli dodawać 1 funt masła (około 4 sztuk uncji na raz). Po każdym dodaniu pozostaw masło do prawie całkowitego wymieszania, zanim dodasz więcej. Mieszanina powinna się oddzielić i wrócić do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
10
W małym rondlu podgrzej 8 uncji wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
11
Zdjąć z ognia i dodać luźną herbatę (nie mieloną herbatę). Strome przez 10 minut. Po 10 minutach przecedzić do osobnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Gdy mieszanina masła wróci do siebie, Usuń nasadkę trzepaczki i zastąp ją wiosłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Dodać do pozostałych 1 funta masła, cukier cukierniczy, przesiąkniętą herbatę i mieloną herbatę. Wiosłuj tę mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
HerbataHerbata

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1uncje płynów1/2 uncji płynu Madagascar Bourbon vanilla extract1/2 uncji płynu Madagascar Bourbon vanilla extract11 łyżka suszonego oreganoMadagaskar bourbon vanilla extractMadagaskar bourbon vanilla extract8uncje płynówuncje płynne maślankauncje płynne maślanka4uncje płynówpłyn uncje olej rzepakowypłyn uncje olej rzepakowy24krewetki i żyłkiCzekoladowe loki, do dekoracjiCzekoladowe loki, do dekoracji99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekakao w proszku, takie jak Valrhonakakao w proszku, takie jak Valrhona113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekakao w proszku, takie jak Valrhonakakao w proszku, takie jak Valrhona454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegorzka czekolada, np. Valrhonagorzka czekolada, np. Valrhona113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone1/4 szklanki plus 1 łyżka zimnej wody, podzielone2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemąka uniwersalnamąka uniwersalna454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprażone i pistacjeprażone i pistacje227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprażone i pistacjeprażone i pistacje11 łyżka suszonego oreganogoździki mielonegoździki mielone11 łyżka suszonego oreganoluźna chińska herbata mandarynkowo-pomarańczowa, zmielona w robocie kuchennym i przesiana w celu usunięcia większych kawałkówluźna chińska herbata mandarynkowo-pomarańczowa, zmielona w robocie kuchennym i przesiana w celu usunięcia większych kawałków32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuluźna chińska herbata mandarynkowaluźna chińska herbata mandarynkowa2uncje płynówpłynny Likier pomarańczowy, np. Grand Marnierpłynny Likier pomarańczowy, np. Grand Marnier1Batoniki toffi Heatholejek pomarańczowyolejek pomarańczowy1Batoniki toffi Heathsól drobnasól drobna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól drobnasól drobna24krewetki i żyłkiKryształki cukru pomarańczowego, do dekoracjiKryształki cukru pomarańczowego, do dekoracji907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn