Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty

Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty
Przepis czekoladowe babeczki z nadzieniem ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami i chińską maślaną herbatą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten deser ma 799 kalorii, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, loki czekoladowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Połącz cukier granulowany, mąkę, maślankę, 8 płynnych uncji wody, olej, kakao w proszku, ekstrakt waniliowy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól i jajka w mikserze i ubijaj na prędkości 1, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Zeskrobać boki miski łopatką i wymieszać na prędkości 2, aż ciasto będzie wolne od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta czekoladowego i piec przez 25 minut, obracając w połowie czasu pieczenia. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Nadzienie Ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami umieścić w torebce i wycisnąć niewielką ilość nadzienia do środka schłodzonych babeczek. Rura również mały okrąg tego ganache wokół górnej krawędzi babeczki (dzięki czemu można zobaczyć nadzienie nawet po matowym). Obficie wymieszaj Chiński krem z maślaną herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
HerbataHerbata
2
Dekoruj czekoladowymi lokami i pomarańczowymi kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
W dużym garnku ubijamy granulowany cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i drobną sól. Po zmieszaniu, dodać 10 uncji wody i trzepaczka do gładkiej. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Kontynuuj ubijanie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sól DrobnaSól Drobna
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Zdjąć garnek z ognia i dodać gorzką czekoladę, masło, Likier pomarańczowy, olejek pomarańczowy, zmielone goździki i olejek pomarańczowy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Goździki MieloneGoździki Mielone
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
W średnim garnku połącz granulowany cukier z wystarczającą ilością wody, aby mieszanina przypominała mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Umieścić ten garnek na średnim ogniu i gotować do 235 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Podczas gdy cukier gotuje, zacznij ubijać białka w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Gdy temperatura cukru osiągnie 235 stopni F (etap miękkiej kulki), wlej cukier do białek. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie do temperatury nieco powyżej temperatury ciała, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
9
Powoli dodawać 1 funt masła (około 4 sztuk uncji na raz). Po każdym dodaniu pozostaw masło do prawie całkowitego wymieszania, zanim dodasz więcej. Mieszanina powinna się oddzielić i wrócić do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10
W małym rondlu podgrzej 8 uncji wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
Zdjąć z ognia i dodać luźną herbatę (nie mieloną herbatę). Strome przez 10 minut. Po 10 minutach przecedzić do osobnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Gdy mieszanina masła wróci do siebie, Usuń nasadkę trzepaczki i zastąp ją wiosłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
13
Dodać do pozostałych 1 funta masła, cukier cukierniczy, przesiąkniętą herbatę i mieloną herbatę. Wiosłuj tę mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
HerbataHerbata

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn