Czekoladki Z Likierem Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj czekoladek z likierem malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Surowe Czekoladki Malinowe, Jak zrobić likier malinowy dla Maliny Cosmopolitan, oraz Poncz szampański z likierem malinowym i pomarańczowym.
Instrukcje
Połącz cukier, śmietanę, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż cukier się rozpuści. Klip candy termometr do boku rondla.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż termometr osiągnie 240ºF (etap miękkiej piłki), 20 do 30 minut. Dokładnie obserwuj mieszaninę. Jeśli bąbelki są zbyt blisko powierzchni rondla, mieszaj delikatnie, aż się cofnie.
Zdjąć rondel z ognia. Ostudzić, bez mieszania, do 110ºF, około 40 minut.
Dodać likier malinowy i ubić drewnianą łyżką, aż mieszanina kremówki będzie kremowa, gęsta i dość sztywna, 10 do 12 minut.
Uformuj kremówkę w 1-calowe kulki i ułóż na blasze wyłożonej papierem woskowym.
Odstawić do wyschnięcia i jędrności, około 30 minut.
Stopić czekoladę i warzyw skracanie w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Gdy czekolada jest całkowicie stopiony i gładkie usunąć miskę z patelni. Używając dwóch widelców, ostrożnie zwijaj kulki w czekoladzie. Powrót kulki do blachy do pieczenia wyłożone papierem woskowym i odstawić do wyschnięcia, o 2 godziny. Przechowywać, szczelnie przykryte, w chłodnym miejscu przez okres do dwóch tygodni.