Czekoladki Z Likierem Malinowym

Czekoladki Z Likierem Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj czekoladek z likierem malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, śmietanę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Surowe Czekoladki Malinowe, Jak zrobić likier malinowy dla Maliny Cosmopolitan, oraz Poncz szampański z likierem malinowym i pomarańczowym.

Instrukcje

1
Połącz cukier, śmietanę, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż cukier się rozpuści. Klip candy termometr do boku rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż termometr osiągnie 240ºF (etap miękkiej piłki), 20 do 30 minut. Dokładnie obserwuj mieszaninę. Jeśli bąbelki są zbyt blisko powierzchni rondla, mieszaj delikatnie, aż się cofnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Zdjąć rondel z ognia. Ostudzić, bez mieszania, do 110ºF, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Wyjmij termometr.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Dodać likier malinowy i ubić drewnianą łyżką, aż mieszanina kremówki będzie kremowa, gęsta i dość sztywna, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier MalinowyLikier Malinowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Uformuj kremówkę w 1-calowe kulki i ułóż na blasze wyłożonej papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Odstawić do wyschnięcia i jędrności, około 30 minut.
8
Stopić czekoladę i warzyw skracanie w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody. Gdy czekolada jest całkowicie stopiony i gładkie usunąć miskę z patelni. Używając dwóch widelców, ostrożnie zwijaj kulki w czekoladzie. Powrót kulki do blachy do pieczenia wyłożone papierem woskowym i odstawić do wyschnięcia, o 2 godziny. Przechowywać, szczelnie przykryte, w chłodnym miejscu przez okres do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn