Czekolada Pecan Pie Batony
Przepis czekolada Pecan Pie bary może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 167 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, brązowy cukier, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Czekolada Pecan Pie Batony, oraz Batoniki Czekoladowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 13x9-calowy patelni z pieczenia sprayu z mąką; odstawić.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier i sól.
Pokrój w maśle, za pomocą blendera lub widelca, aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka jest zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Naciśnij ciasto na patelni i 1/2 cala w górę boki.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru.
W dużej misce, wymieszać jajka, brązowy cukier, syrop kukurydziany, wanilia, 2 łyżki stopionego masła, bourbon, i 1/4 łyżeczki soli z trzepaczką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z orzechami pekan i kawałkami czekolady.
Wlać nadzienie do częściowo upieczonej Skórki.
Piec 20 do 30 minut lub do złotego koloru i napełniania jest ustawiony. W ciągu ostatnich 10 minut pieczenia, w razie potrzeby luźno przykryć folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Chłodny 1 godzina. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.