Czekolada I Wiśnia Do 11: Przepis Na Bary Z Czarnego Lasu

Czekolada I Wiśnia Do 11: Przepis Na Bary Z Czarnego Lasu
Czekolada i wiśnia na 11: przepis na bary z Czarnego Lasu to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 353 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czarny Las szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser przepis, Sernik Wiśniowy Czarny Las, oraz Tort Czereśniowy Czarny Las.

Instrukcje

1
Kakao ubić z 1 szklanką wrzącej wody, ubić sodę oczyszczoną i pozostawić do ostygnięcia na około 20 minut.Rozgrzej piekarnik do piekarnika konwekcyjnego 325ºf / konwencjonalnego piekarnika 350ºF. Masło lub olej 9 x 12 inch nonstick baking pan, 2 cale głębokości-nie ma potrzeby, aby go linii, chyba że planujesz służyć ciasto w całości. 
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce wymieszać jajka, cukier i olej, następnie złożyć mąkę, a następnie roztwór kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec przez 30-40 minut, aż powstanie i jędrne i szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta i pozostawić do ostygnięcia. Aby zrobić lukier, delikatnie rozpuść czekoladę z syropem i śmietaną w misce ustawionej na patelni z odrobiną gotującej się wody, ubijając, aż będzie błyszcząca i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Polać lukrem ciasto, rozsypać plastry Toblerone i układać wiśnie tu i tam. Odstawić do stwardnienia na kilka godzin przed cięciem na kwadraty. Będą dobrze przechowywać w hermetycznym pojemniku przez kilka dni.Wypróbuj więcej przepisów na desery czekoladowe na Food Republic: solone potrójne ciasteczka czekoladowe Brownie
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Przepis Na Budyń Czekoladowy Stout
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
StoutStout
6
Mrożona Czekolada Banany Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn