Czarny Spód-Placek Bananowy

Czarny Spód-Placek Bananowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czarnego ciasta z kremem bananowym. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz banany, mleko, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Black Bottom Banana Cream Pie, Ciasto Bananowe Z Czarnym Dnem, oraz Szarlotka Bananowa Czarna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić 4 Łyżki. masło; wlać do średniej miski. Wymieszać z okruchami wafli i cukrem. Rezerwa 2 Łyżki. mieszanina okruchów do późniejszego użycia; naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dolnej i górnej stronie 9-calowej płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mikrofalówka czekolada i pozostałe masło w mikrofalówce Miski na wysokości 1 min. lub do roztopienia masła; mieszać, aż czekolada całkowicie stopi się i mieszaninę dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mżawka na dnie skorupy; wierzch z bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min.; zalać bananami. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Top pie z chłodnym batem i zarezerwowaną mieszanką okruchów tuż przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn