Czarny Czerwony Snapper

Czarny Czerwony Snapper
Blackened Red Snapper to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 786 kalorii. Na 4,84 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z Lucjana, pieprz, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Czarny Czerwony Snapper, oraz Vinaigrette Snapper Blackened dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu. Wymieszać sok z cytryny przez sól koszerną. Gotować na małym ogniu przez 10 minut; wlać do płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Filety zanurzyć w mieszaninie z masłem, dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Filety umieścić na półmisku; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Odstawić pozostałą mieszaninę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu, aż kropla wody skwierczy na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać 2 filety i gotować 2 minuty z każdej strony lub do płatków ryb widelcem. Gotowane filety utrzymuj w cieple. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Zmniejszyć ogień; dodaj pozostałą mieszaninę masła na patelni, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Mieszanka masła mżawka na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8
Posypać natką pietruszki i podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
9
Uwaga: sukces techniki czernienia zależy od posiadania dobrze schłodzonej ryby i bardzo gorącej patelni. Prepard tylko w dobrze wentylowanym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn