Czarny bas z sycylijskim Pesto

Czarny bas z sycylijskim Pesto
Czarny bas z sycylijskim Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 38g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na $7.08 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz seler, czosnek, bass i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czarny Bas na parze z pesto w stylu sycylijskim, Pesto W Stylu Sycylijskim, oraz Makaron pesto po sycylijsku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać oliwę do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Za pomocą ostrego noża wykonaj 4 płytkie ukośne nacięcia po stronie skóry każdego fileta. (Dzięki temu ryby nie zwijają się i nie stają się twarde.) Doprawić filety solą, pieprzem, oregano oraz skórką z cytryny i pomarańczy i wstrząsnąć szalotki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Zielona CebulaZielona Cebula
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
CytrynaCytryna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Połóż je w naczyniu do pieczenia skóry-side up.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać wermut lub wino na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
RybyRyby
WinoWino
6
Rozłóż masło palcami i połóż małe kawałki na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
1
Wyjmij rybę z naczynia do pieczenia na talerz, ale nie wyrzucaj soków na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Do soków w naczyniu do pieczenia dodać połowę pesto i wymieszać na małym ogniu, aż wszystko się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Dodać posiekaną bazylię, natkę pietruszki i liść selera i wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki. Jeśli pesto wydaje się zbyt gęsty dla smaku, dostosować konsystencję dodając trochę więcej gorącej wody z kranu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
BazyliaBazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
WodaWoda
4
Łyżka porcji pesto na dnie każdego talerza i umieścić filet rybny na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RybyRyby
5
Skropić więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
6
Podawać natychmiast.
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn