Czarna Ryba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj poczerniałych ryb. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Mieszanka poczerniałych przypraw ryb, filety z suma, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Czarna Ryba, oraz Czarna Ryba.
Instrukcje
Filety zanurzyć w roztopionym maśle.
Posypać 1 łyżeczkę przyprawy równomiernie po obu stronach każdego fileta. Wciśnij przyprawę do ryb i umieść na papierze woskowym.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu 10 minut lub do palenia.
Umieścić 2 filety na patelni, i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko zwęglone.
Przelać filety do naczynia do serwowania; przykryć i ogrzać.
Odsączyć masło z patelni i ostrożnie wytrzeć papierowymi ręcznikami.
Patelnia ciepła 5 minut lub do palenia.
Umieść 2 filety na patelni i powtórz procedurę gotowania. Powtórz z pozostałymi 2 filetami.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy magicznych mieszanek przyprawowych szefa kuchni Paula Prudhomme ' a Blackened Redfish Magic Do Przypraw.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio