Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce

Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka liści tymianku, sok z limonki, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Malina Boccone Dolce (czekolada i Malina Pavlova), Utrzymywanie letniego deseru słodkiego i prostego z Bruschettą Dolce, oraz Malinowy Boccone Dolce (Słodki Pyszczek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przełożyć Sito z siatki drucianej podwójną warstwą ściereczki serowej. Ustaw sito nad miską, pozostawiając miejsce pod sitem na zbieranie cieczy. Łyżka ricotta do wyłożonego sito. Wchodzisz na rogach tkaniny sera na ricotta.
Ułożyć warstwę folii na wierzchu sita, pokrywając wiązkę ściereczki serowej.
Umieść kilka szklanych lub ceramicznych misek na plastiku, aby delikatnie obciążyć ser i umieścić cały zestaw w lodówce na noc.
Wyjąć miski wagi i włączyć ricotta z tkaniny sera do czystej miski. Wyrzucić ściereczkę serową i płyn, który odsączył się z sera na noc.
Do sprasowanej ricotty dodać sól i 2 łyżeczki miodu i dobrze wymieszać. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
W małej misce wymieszaj pozostałe 2 łyżeczki miodu, soku z limonki i liści tymianku.
Dodać nektarynkę i jagody, i delikatnie wrzucić do herbu z mieszaniny miodu. Przykryć i odstawić do czasu potrzebnego.
Brush Funt ciasto plastry lekko z oliwą z oliwek; umieścić na grillu, aż tosty (alternatywnie, można umieścić plastry ciasta w patelni grill lub sauté lub pod brojlerem). Tosty Funt ciasto kawałki mogą być używane natychmiast lub umieścić na ręcznikach papierowych w jednej warstwie do ostygnięcia do późniejszego wykorzystania.
Umieścić obfite dollop, o 1 łyżeczka, z mieszaniny ricotta na każdej podstawie funta ciasta, i rozprowadzić w kierunku krawędzi. Miarka się mieszaninę nektaryny przez łyżeczkę, naciskając każdą łyżkę delikatnie z boku miski, aby umożliwić soki do odsączenia przed umieszczeniem owoców na szczycie ricotta Pound podstawy ciasta. Po złożeniu wszystkich bruschette ułożyć je na półmisku, skropić każdy z odrobiną zarezerwowanej mieszanki soków owocowych i podawać natychmiast. (Jako alternatywę podawaj składniki-tosty, sery i mieszanki owoców-indywidualnie, aby goście mogli złożyć własną bruschette.)