Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce

Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce
Czarna Malina i nektarynka Bruschetta Dolce może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka liści tymianku, sok z limonki, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Malina Boccone Dolce (czekolada i Malina Pavlova), Utrzymywanie letniego deseru słodkiego i prostego z Bruschettą Dolce, oraz Malinowy Boccone Dolce (Słodki Pyszczek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przełożyć Sito z siatki drucianej podwójną warstwą ściereczki serowej. Ustaw sito nad miską, pozostawiając miejsce pod sitem na zbieranie cieczy. Łyżka ricotta do wyłożonego sito. Wchodzisz na rogach tkaniny sera na ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ułożyć warstwę folii na wierzchu sita, pokrywając wiązkę ściereczki serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Umieść kilka szklanych lub ceramicznych misek na plastiku, aby delikatnie obciążyć ser i umieścić cały zestaw w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wyjąć miski wagi i włączyć ricotta z tkaniny sera do czystej miski. Wyrzucić ściereczkę serową i płyn, który odsączył się z sera na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Do sprasowanej ricotty dodać sól i 2 łyżeczki miodu i dobrze wymieszać. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
W małej misce wymieszaj pozostałe 2 łyżeczki miodu, soku z limonki i liści tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
7
Dodać nektarynkę i jagody, i delikatnie wrzucić do herbu z mieszaniny miodu. Przykryć i odstawić do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
8
Brush Funt ciasto plastry lekko z oliwą z oliwek; umieścić na grillu, aż tosty (alternatywnie, można umieścić plastry ciasta w patelni grill lub sauté lub pod brojlerem). Tosty Funt ciasto kawałki mogą być używane natychmiast lub umieścić na ręcznikach papierowych w jednej warstwie do ostygnięcia do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Umieścić obfite dollop, o 1 łyżeczka, z mieszaniny ricotta na każdej podstawie funta ciasta, i rozprowadzić w kierunku krawędzi. Miarka się mieszaninę nektaryny przez łyżeczkę, naciskając każdą łyżkę delikatnie z boku miski, aby umożliwić soki do odsączenia przed umieszczeniem owoców na szczycie ricotta Pound podstawy ciasta. Po złożeniu wszystkich bruschette ułożyć je na półmisku, skropić każdy z odrobiną zarezerwowanej mieszanki soków owocowych i podawać natychmiast. (Jako alternatywę podawaj składniki-tosty, sery i mieszanki owoców-indywidualnie, aby goście mogli złożyć własną bruschette.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Wanilii, Przecięta I Wyskrobana1 Laska Wanilii, Przecięta I Wyskrobana
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
NektarynaNektaryna
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti D. O. C. G. () z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn