Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Czarnej Fasoli Santa Fe. Ten bezglutenowy przepis służy 14 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, cebulę, pestki dyni i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasola Santa Maria, SANTA FE BLACK BEAN BURGER, oraz Gulasz z wieprzowiny i Czarnej Fasoli Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Umieścić fasolę w kuchence elektrycznej 3-quart powolne. Wymieszać bulion z kurczaka i kolejne 4 składniki (przez czosnek). Przykryć i gotować na niskim przez 10 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Czosnek
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Wymieszać z sokiem z limonki. Mash Bean mieszaninę z masher ziemniaków, aż lekko gęsty.